Palvelut

HIERONTAPALVELUT

Yhteystiedot: 046 8116580

Tatjana

Tatjana on koulutettu hieroja, joka haluaa tarjota ihmisille todellista apua lihasten ja nivelten ongelmiin sekä auttaa ihmisiä saavuttamaan rentoutuneen ja tasapainoisen tilan. Erityisesti Tatjana on keskittynyt lihasten kiputilojen ja kehonenergiapisteiden hoitoon.

 

Valitse hoitovalikoimasta sinulle parhaiten sopiva hoito:

Klassinen hieronta parantaa lihasten verenkiertoa ja aineenvaihduntaa. Se lisää jänteiden joustavuutta, lievittää kipuja ja helpottaa liikkuvuutta. Hieronta vähentää stressiä antaen hyvän olon sekä ennaltaehkäisee monia vaivoja. Voidaan tehdä voimakkaana lihashierontana tai hellänä rentouttavana hierontana.

 

Hakim-energiaselkähieronta on hyvin vanha energinen hieronta joka venyttää selkärankaa, palauttaa välilevyjä paikoilleen ja samalla tasapainottaa sisäistä tilaa.

 

Hakim-energiahieronta käsille/ jaloille voimistaa raajojen veren- ja energiakiertoa. Auttaa poistamaan kiputiloja ja rentouttaa.

 

Hakim-hieronta kasvoille keventää olotilaa ja rentouttaa parantaen kasvojen verenkiertoa. Energiapisteiden painelu kohentaa oloa ja jättää virkistyneen ja rentoutuneen olon.

 

Lymfahieronta parantaa imu- (lymfa)nestekiertoa. Hieronnalla stimuloidaan lymfasuonia jolloin proteiinit pääsevät kulkemaan takaisin verenkiertoon. Erityisen rahoittava ja turvotusta tehokkaasti vähentävä hoito.

 

Anti-selluliittihieronta stimuloi verenkiertoa ja parantaa aineenvaihduntaa kudoksissa, poistaen ylimääräistä nestettä kehosta ja vähentää turvotusta.

HINNASTO

Klassinen hieronta:

30 min

30.00€

45 min

40.00€

60 min

50.00€

75 min

60.00€

90 min

70.00€

120 min

90.00€


Muut hieronnat:

Hakim-energiahieronta käsille/ jaloille, 30 min

40.00€

Hakim-energiaselkähieronta, 30 min

40.00€

Hakim-hieronta kasvoille, 30 min

40.00€

Lymfahieronta, 50 min

55.00€

Anti-selluliittihieronta, 80 min

70€