Palvelut

KOSMETOLOGIPALVELUT

Kokeneet ja ammattitaitoiset kosmetologimme varmistavat täydellisen lopputuloksen niin kasvohoidoissa kuin muissakin kosmetologipalveluissa.

Yhteystiedot Sirle: 050 5769292

SIRLE

Sirle on toiminut kauneudenhoitoalalla vuodesta 2002 ja CIDESCO- kosmetologina vuodesta 2004. Hoitovalikoimaan kuuluvat mm erilaiset kasvohoidot, käsihoidot, geelilakkaukset, kestovärjäykset, kulmakarvojen muotoilu ja ripsien taivutus. Käytän hoidoissa vain ensiluokkaisia ammattituotesarjoja (Nimue, Bio- Sculpture, Kalahari). Nimue tunnetaan kansainvälisesti innovatiivisena ja tuloksellisena ihonhoitomenetelmänä. Nimuen hoitofilosofia on ihon uudistaminen, kuntouttaminen, antioksidantti- ja auringosuojaus. Tuotteet eivät sisällä synteettisiä hajusteita, lanoliinia, mineraaliöljyjä, parabeenejä tai hankaavia aineita.

HINNASTO

KASVOHOIDOT:

Ihonpuhdistus

81-102€

Sisältää alkupuhdistuksen, entsyymikuorinnan, mekaanisen puhdistuksen ja naamion sekä päättävän suojavoiteen.

Hemmottelu kasvohoito

97-122€

Rentouttava kasvohoito. Sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, naamion sekä päättävän suojavoiteen ja hemmotteluhieronnan (kasvo-kaula-decoltee). Kesto 2h.

Hemmotteluhieronta (kasvo-kaula-decoltee)

60€ (1h)

Silmänympäryshoito

20-63€

Hoitoon kuuluu alkupuhdistus, seerumi, hieronta ja erikoisnamio.

UUDISTUVAT KASVOHOIDOT:

Uudistuva hapotuskäsittely

91-109€

Hoito sisältää alkupuhdistuksen ja mm. 15% hapotuskäsittelyn, entsyymikuorinnan, levä- ja kollageeninaamion sekä päättävän suojavoiteen. Hoito siloittaa, kirkastaa ja uudistaa ihoa.  Sopii ympäristötekijöiden vaurioittamalle, pigmentoituneelle ja ongelmaihoille.

VOIMAKKASTI UUDISTAVAT:

SRC erikoiskuorintakäsittely

114€

SRC-erikoiskuorintaa käytetään pintaryppyjen ja juonteiden madaltamiseen, karhean ja epätasaisen ihon pinnan silottamiseen, laajentuneiden huokosten supistamiseen, epäpuhtaan ihon ongelmiin, maksaläiskiin ja ihon värivirheiden tasoittamiseen. Käytössä on kolme erilaista kuorinta-ainetta, josta kosmetologi valitsee oikeanlaisen aineen ihon tarpeiden mukaan. Erikoiskuorintaa suositellaan yksittäisenä käsittelynä tai 6-8 kerran hoitosarjana , jolloin hoito voidaan uusia 3-6 viikon välein.

Voimakkaasti uudistava hapotushoito

101-118€

Glykolihappokäsittely on hoito, joka poistaa iholta kuollutta solukkoa jättäen ihon kuulaaksi ja pinnan sileäksi. Se auttaa myös madaltamaan pintakuivuudesta johtuvia pintaryppyjä. Hoito sisästää alkupuhdistuksen, kuorinnan, glykolihappokäsittelyn ja levä-, kollageeni- tai voidemaisen naamion sekä päättävän suojavoiteen. Sopii ympäristötekijöiden vaurioittamalle, ylipigmentoituneelle- ja ongelmaihoille.

ERIKOISKÄSITTELYT KASVOILLE:

Mikroneulaushoitosarja – 6 kerran sarjahoito 60 min

785€

Mikroneulaus vähentää pintaryppyjä, madaltaa juonteita, kiinteyttää ja kohottaa veltostunutta ihoa sekä tasoittaa ihon väriä. Laajentuneet huokoset supistuvat ja iho näyttää tasaisemmalta. Myös valovaurioitunut iho nuorentuu. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, neulauskäsittelyn. TDS aktiiviampullin ja kollageeninaamion sekä suojaavan hoitogeelin. Hoitoa suositellan ikääntymisen merkkien hoitoon ja ennaltaehkäisyyn. Toteutetaan kuuden käsittelyn hoitokokonaisuutena ja hoitoa jatketaan ylläpitokäsittelyillä.

RIPSET JA KULMAT:

Ripsien kestovärjäys

15.00€

Kulmien kestovärjäys

15.00€

Kulmien muotoilu

10.00€

Ripsien ja kulmien kestovärjäys ja muotoilu

35.00€

Ripsien kestotaivutus – 65€ tai 80€ (sisältää kestovärjäyksen)

Ripset taivutetaan erityisen geelityynyn päälle, jolloin ripset taipuvat suoraan ylöspäin. Ripset näyttävät pitkiltä ja katse avoimelta.

KÄSIHOIDOT

NIMUE uudistava käsihoito

45€

SPA – käsihoito

55€

Kuorinta, hieronta sekä voide-naamio käsivarsille saakka, kynsinauhojen hoito ja viilaus.

EVO 2 – Geelilakkaus (biogeeli) kynsille

55€

Kynsinauhojen siistiminen, kynsien viilaus, geelilakkaus ja käsivoide. Käsihoidon yhteydessä EVO 2 geelilakkaus 30€.

EVO 2 – Geelilakkaus huolto

65€

Geelilakan poisto, kynsinauhojen siistiminen, uusi geelilakkaus ja käsivoide.

EVO 2

20€

Geelilakan poisto, kynsinauhojen siistiminen ja käsivoide.